Skip to main content

Werkplaats

Veel producten en bijna altijd maatwerk.

Maatwerk

Elke klus uniek.

Als u een beetje heeft rondgekeken op onze site dan zal het opgevallen zijn dat wij ons niet hebben gespecialiseerd in een product maar dat wij een behoorlijk breed scala aan binnen en buiten meubels maken.

Hier ligt dan ook onze passie. natuurlijk is het leuk om weer eens een mooie kast te maken maar het is toch altijd leuker als deze weer net iets anders of dat er weer iets nieuws aantoe wordt gevoegd.

Kortom wij houden wel van een uitdaging.

Gereedschap

Hoe meer gereedschap hoe meer je kan maken , denken mensen vaak.
Om mooie dingen af te kunnen maken gaat het meer om het beheersen van de machines en handgereedschappen die hebt. Meer verschillende machine kunnen het proces van werken vaak efficiënter maken maar samenwerken met andere meubelmakers die gespecialiseerd zijn werkt vaak nog beter.

Daarnaast is het ook belangrijk om te weten waar en hoe je je grondstoffen inkoopt en waar je deze voor gebruikt in het project waar je mee bezig bent. Zo zorg je ervoor dat het juiste plankje met die mooie speling in het hout op de goede plek komt en zo voor altijd het uiterlijk van bv. een kast bepaald.

HET VERHAAL VAN EEN MEUBELMAKER.

Grondlegger van JtM Meubels is Jeroen ter Maat.

Meubelmaker en restaurateur in Hamburg. Opknapper van boten. Lasser van pijpleidingen. Dat is een redelijke dwarsdoorsnee van mijn achtergrond. Uiteindelijk landde ik in Doetinchem om wederom als meubelmaker klanten blij te maken. Tussendoor maakte ik een grote beursstand voor een Duits bedrijf. Daarin stond een door ons gelast meubelstuk. Dit meubel werd opgemerkt door een horeca-ondernemer in Doetinchem, waarna ik voor zijn nieuwe zaak LEV de complete inrichting mocht ontwerpen, maken en plaatsen.

Voor mij was dit een omslagpunt. Mond-tot-mond reclame deed zijn werk en vele cafés, restaurants en winkels volgden.