Skip to main content

Over JTM Meubels

HET VERHAAL VAN EEN MEUBELMAKER.

Grondlegger van JtM Meubels is Jeroen ter Maat.

Meubelmaker en restaurateur in Hamburg. Opknapper van boten. Lasser van pijpleidingen. Dat is een redelijke dwarsdoorsnee van mijn achtergrond. Uiteindelijk landde ik in Doetinchem om wederom als meubelmaker klanten blij te maken. Tussendoor maakte ik een grote beursstand voor een Duits bedrijf. Daarin stond een door ons gelast meubelstuk. Dit meubel werd opgemerkt door een horeca-ondernemer in Doetinchem, waarna ik voor zijn nieuwe zaak – LEV – de complete inrichting mocht ontwerpen, maken en plaatsen.

Voor mij was dit een omslagpunt. Mond-tot-mond reclame deed zijn werk en vele cafés, restaurants en winkels volgden.

Waar staan we voor?

Ambacht

JTM Meubels worden geheel met de hand op maat gemaakt.
Zoals u waarschijnlijk al wel is opgevallen hebben wij ons niet gespecialiseerd in één product maar maken wij bijna alles voor uw huis.

Robuust

Basis van onze producten is staal en hout.
Duurzame materialen die de basis vormen voor robuuste meubilair. U heeft de keuze uit een vrijwel eindeloos assortiment aan metalen kokerprofiel die afgewerkt kunnen worden in alle RAL kleuren en special coatings .
Houtsoorten zoals eiken en notenhout die afgewerkt worden met hoogwaardige 2k lakken of olie’s.

Maatwerk

Alle ontwerpen worden geheel op maat naar uw wensen gemaakt. JTM Meubels worden met de hand in onze werkplaats gemaakt en waar nodig op locatie gemonteerd.

Bekijk hieronder:

Projecten

Producten

Werkplaats