Ontwerp uw eigen tafel

Met de online tafelbouwer stelt u zelf heel gemakkelijk uw tafel samen. Aan de hand van uw keuzes wordt direct een indicatieprijs berekend. Onder het kopje ‘opmerkingen’ kunt u al uw wensen, ideeën en suggesties invullen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en u van advies te voorzien. De uiteindelijke prijs wordt berekend aan de hand van uw specifieke wensen en u ontvangt altijd vooraf een offerte op maat.

Alle prijzen zijn een indicatie inclusief BTW.

Tafelblad

Kies de afmetingen en het type tafelblad. Tafelbladen kunnen van verschillende houtsoorten worden gemaakt. De prijs is afhankelijk van het gekozen materiaal en de afmetingen. Wilt u een afwijkend formaat, een andere vorm of meerdere tafels? Dat is natuurlijk geen probleem! Maak uw wensen kenbaar in het ‘opmerkingen’-veld onderaan deze pagina.

Lengte: x breedte:

Coating van het tafelblad...

U heeft de keuze uit verschillende coatings voor het tafelblad. Een goede coating is een must voor het behoud van uw tafel. De monocoat ‘Invisible' is de standaard coating die wordt toegepast indien u de originele kleur en uitstraling van de gekozen houtsoort wilt behouden.

...of toch een special coating?

U kunt ook kiezen voor een 'special coating'. Deze bijzonder luxueuze coatings werden tot voor kort alleen in de jachtbouw gebruikt. Special coatings zijn niet alleen heel bepalend voor de hele uitstraling van uw tafel, maar ook sterk van invloed op de keuzes in materialen. Wanneer u kiest voor een special coating dan nemen wij graag de mogelijkheden persoonlijk met u door. Op basis hiervan kunnen wij u een specifieke prijs afgeven.

Op aanvraag

Model onderstel

Kies uit een van onze metalen onderstellen. Heeft u liever een ander model of heeft u speciale wensen zoals bijvoorbeeld een metalen embleem op de voet, dan kunt u dat aangeven bij het kopje 'opmerkingen' onder aan deze pagina.

Kleur van het onderstel

Wij hebben een voorselectie gemaakt van kleuren die mooi combineren met onze modellen en houtsoorten. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om een Just Try Me tafel in bijvoorbeeld uw huisstijl-kleur uit te voeren. Kies daarvoor de optie 'anders...'

Totaal: geen opties gekozen

Deze prijs is een indicatie inclusief BTW. Vul nu het onderstaande formulier in en ontvang een offerte op maat.

Offerte op maat

Niet alleen onze tafels zijn maatwerk. Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend een offerte op basis van uw specifieke wensen.